Hozzávalók:
1 db kisebb méretű főzőtök
1 db kisebb cukkini
3 db paprika
1 db nagy fehérhagyma
2 evőkanál kacsazsír
10-12 db fürjtojás
só
Elkészítése:
A kacsazsírt egy lábasban felolvasztjuk, beletesszük az apróra vágott fehérhagymát, majd tetszés szerintire vágott paprikát. Pár perc múlva a darabolt cukkinit és főzőtököt is hozzáadjuk. Fedő alatt pároljuk, majd a felvert és sózott fürjtojásokat (vagy esetleg tyúktojások sárgáját) ráöntjük, összekeverjük. Mikor elkészült jóízűen fogyasztjuk 
(Paradicsomot nem teszünk ebbe az ételbe! A fotón a saját készítésű töklecsó látható, én piros húsú paprikát is használtam, ezek piroslanak a fotón)
Aki a hozzávalók közül bármely alapanyagra allergiás vagy rosszul tolerálja, nem fogyaszthatja ezt az ételt!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg, hogy mások is olvashassàk! Köszönöm 🌻
Örülnék annak, ha a többi bejegyzésemet is elolvasnàd! 🌻
Kérlek, ha idézel valamelyik írásomból vagy a saját készítésű fotóimat megosztod valahol, forrásként jelöld meg a blogomat. Köszönöm. 🌻
Az Antiknapraforgó kedvelői oldalt itt találod: https://www.facebook.com/Antiknapraforg%C3%B3-671087496675827/
Iratkozz fel a heti hírlevélre E-mail címeddel a "Blogkövetés" lehetőséggel és többé nem maradsz le a friss tartalomról.
Üdvözlettel: Antiknapraforgó🌻HMM