Antiknapraforgó

Töklecsó -hisztaminszegény verzió Antiknapraforgó konyhájából 🌻

Hozzávalók:

1 db kisebb méretű főzőtök

1 db kisebb cukkini

3 db paprika 

1 db nagy fehérhagyma

2 evőkanál kacsazsír

10-12 db fürjtojás

Töklecsó (saját fotó)

Elkészítése:

A kacsazsírt egy lábasban felolvasztjuk, beletesszük az apróra vágott fehérhagymát, majd tetszés szerintire vágott paprikát. Pár perc múlva a darabolt cukkinit és főzőtököt is hozzáadjuk. Fedő alatt pároljuk, majd a felvert és sózott fürjtojásokat (vagy esetleg tyúktojások sárgáját) ráöntjük, összekeverjük. Mikor elkészült jóízűen fogyasztjuk 

(Paradicsomot nem teszünk ebbe az ételbe! A fotón a saját készítésű töklecsó látható, én piros húsú paprikát is használtam, ezek piroslanak a fotón) 

Aki a hozzávalók közül bármely alapanyagra allergiás vagy rosszul tolerálja, nem fogyaszthatja ezt az ételt! 

Amennyiben tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg, hogy mások is olvashassàk! Köszönöm 🌻

Örülnék annak, ha a többi bejegyzésemet is elolvasnàd! 🌻 

Kérlek, ha idézel valamelyik írásomból vagy a saját készítésű fotóimat megosztod valahol, forrásként jelöld meg a blogomat. Köszönöm. 🌻

Az Antiknapraforgó kedvelői oldalt itt találod: https://www.facebook.com/Antiknapraforg%C3%B3-671087496675827/

Iratkozz fel a heti hírlevélre E-mail címeddel a "Blogkövetés" lehetőséggel és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Üdvözlettel: Antiknapraforgó🌻HMM

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!