Hozzávalók:
– mangalicaszalonna
– fehérhagyma
– sárgarépa
– pici só
– néhány fürjtojás (vagy tyúktojás sárgája)
Hisztaminszegény diétám során a rántotta készítéséhez vagy fürjtojást használok, vagy a tyúktojásnak csak a sárgáját.
Elkészítése:
A sárgarépát megfőzzük. A mangalicaszalonnát egy serpenyőben kisütjük, az apróra vágott fehérhagymát ezen megpirítjuk. Majd hozzákeverjük a főtt sárgarépadarabokat, végül ráütjük a fürjtojásokat (vagy a tyúktojás sárgáját). Picit megsózzuk és jóízűen elfogyasztjuk 
Aki bármelyik alapanyagra allergiás vagy rosszul tolerálja, nem fogyaszthatja ezt az ételt!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg, hogy mások is olvashassàk! Köszönöm 🌻
Örülnék annak, ha a többi bejegyzésemet is elolvasnàd! 🌻
Kérlek, ha idézel valamelyik írásomból vagy a saját készítésű fotóimat megosztod valahol, forrásként jelöld meg a blogomat. Köszönöm. 🌻
Az Antiknapraforgó kedvelői oldalt itt találod: https://www.facebook.com/Antiknapraforg%C3%B3-671087496675827/
Iratkozz fel a heti hírlevélre E-mail címeddel a "Blogkövetés" lehetőséggel és többé nem maradsz le a friss tartalomról.
Üdvözlettel: Antiknapraforgó🌻HMM
Kommentek