Köretként de önálló fogásként is jó választás ez a finom füstöltsajtos tavaszi saláta.

(Kép forrása: saját fotó)
Hozzávalók:
20 dkg füstöltsajt
2 db kígyóuborka
2 db alma
1 db lilahagyma
2 cikkely fokhagyma
3 dl tejföl
2 dl majonéz
1 db tömlős krémsajt
só, bors
díszítéshez paradicsom (vagy bármilyen zöldség)
Elkészítése:
Majonézt elkeverjük a tejföllel és a krémsajttal, sózzuk, borsozzuk. Az apróra vágott füstöltsajtot, lilahagymát, almát, kígyóuborkát, fokhagymát beletesszük, alaposan összekeverjük. Egy órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt paradicsommal vagy bármilyen zöldséggel tetszés szerint díszítjük.
Fasírt, sült húsok, sült kolbász mellé kitűnő köret, de önmagában is finom.
Ez a saláta is nagyon ízletes:
Amennyiben tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg, hogy mások is olvashassàk! Köszönöm 🌻
Örülnék annak, ha a többi bejegyzésemet is elolvasnàd! 🌻
Kérlek, ha idézel valamelyik írásomból vagy a saját készítésű fotóimat megosztod valahol, forrásként jelöld meg a blogomat. Köszönöm. 🌻
Az Antiknapraforgó kedvelői oldalt itt találod: https://www.facebook.com/Antiknapraforg%C3%B3-671087496675827/
Iratkozz fel a heti hírlevélre E-mail címeddel a "Blogkövetés" lehetőséggel és többé nem maradsz le a friss tartalomról.
Üdvözlettel: Antiknapraforgó🌻HMM
Kommentek