Bármilyen ehető virággal elkészithető ez a finomság. Én most orgonát és pitypangot használtam- ezzel a virágkombinációval például illik az asztalra Anyák Napján is 🙂
Hozzávalók (2 személyre)
25 dkg túró
2 dl tejszín
1 csomag zselatinpor
2 csomag vaníliás cukor
kristálycukor ízlés szerint
4 evőkanál gyümölcslekvár
ehető virágok

(Kép forrása: saját fotó)
Elkészítése
A túrót alaposan áttörjük a kristálycukorral és a vaníliás cukorral.
A tejszínt elkeverjük a zselatinporral. Én most olyan zselatinport használtam amelyet nem kell sem főzni sem melegíteni, csak alaposan elkeverni a tejszínnel.
(2 kávéskanálnyit meghagytam a porból, mert az kerül majd vízzel elkeverve a kész desszert tetejére)
Beleöntjük a cukros túróba a zselatinos tejszint, habverővel jól átkeverjük.
Hidegvízzel kiöblített üveg tálkák aljára 2-2 evőkanál gyümölcslekvárt simítunk (én most narancslekvárt használtam), erre ráhalmozzuk a túrókrémet.
A desszert tetejét ehető virágokkal díszítjük. 🌸🌺💮🌻💐⚘🏵🌹
2 kávéskanál zselatinport vízzel jól elkeverünk és ezt öntjük a desszert tetejére.
Legalább 1 órára hűtőbe tesszük. 

(Kép forrása: saját fotó)
Jó étvágyat mindenkinek aki elkészíti! 🌻
Tortarecept itt olvasható:
Amennyiben tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg, hogy mások is olvashassàk! Köszönöm 🌻
Örülnék annak, ha a többi bejegyzésemet is elolvasnàd! 🌻
Kérlek, ha idézel valamelyik írásomból vagy a saját készítésű fotóimat megosztod valahol, forrásként jelöld meg a blogomat. Köszönöm. 🌻
Az Antiknapraforgó kedvelői oldalt itt találod: https://www.facebook.com/Antiknapraforg%C3%B3-671087496675827/
Iratkozz fel a heti hírlevélre E-mail címeddel a "Blogkövetés" lehetőséggel és többé nem maradsz le a friss tartalomról.
Üdvözlettel: Antiknapraforgó🌻HMM
Kommentek