Húsvét után, ha maradt néhány főtt tojás, pár perc alatt remek krémet készíthetünk. Vagy “direkt” ezért is érdemes tojást főznünk 🙂
Többfajta tojáskrémet is készíthetünk, a variációk száma szinte végtelen. Én most az egyik legegyszerűbbet készítettem.
Hozzávalók egy személyre:
2 db keményre főzött tojás
1 kávéskanál ecetes torma
1-2 evőkanál majonéz
1 pici fej lilahagyma
1 szál vékony zöldhagyma
só és bors ízlés szerint
Elkészítése:
A főtt tojásokat villával összetörjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymákat, majonézt, tormát, sót és borsot.
Kenyérre kenve remek reggeli vagy vacsora. Nyers zöldséggekkel fogyasztva meg finomabb. Amennyiben a húsvéti sonkából is maradt néhány szelet, az is kiválóan illik a tojáskrémes kenyérszelet tetejére 🙂
Jó étvágyat mindenkinek aki elkészíti 🙂
Kenyérre kenhető almás finomság:
Amennyiben tetszett a bejegyzés, kérlek oszd meg, hogy mások is olvashassàk! Köszönöm 🌻
Örülnék annak, ha a többi bejegyzésemet is elolvasnàd! 🌻
Kérlek, ha idézel valamelyik írásomból vagy a saját készítésű fotóimat megosztod valahol, forrásként jelöld meg a blogomat. Köszönöm. 🌻
Az Antiknapraforgó kedvelői oldalt itt találod: https://www.facebook.com/Antiknapraforg%C3%B3-671087496675827/
Iratkozz fel a heti hírlevélre E-mail címeddel a "Blogkövetés" lehetőséggel és többé nem maradsz le a friss tartalomról.
Üdvözlettel: Antiknapraforgó🌻HMM
Kommentek